Si li interessa treballar amb nosaltres, visiteu la nostra secció de recursos humans.

Històricament, el pla estratègic de JANSA METAL,S.A. manté una forta aposta pel desenvolupament de les persones que treballen en la nostra organització, ja que JANSA METAL és conscient que es tracta d´un factor clau per el bon funcionament. Amb aquest objectiu, es duen a terme importants plans de desenvolupament personal a la recerca de l,èxit professional, la motivació i la millora del talent dels nostres equips.

No oblidem que JANSA és una empresa en creixement; concretament, la plantilla ha augmentat un 25% en els dos útims anys i el Pla Estratègic de la companyia preveu una expansió tant en el territori nacional com a l´exterior. Tot això comportarà la necessitat de mantenir aquest creixement i generarà grans oportunitats de desenvolupament professional per als empleats.

Cal destacar, així mateix que JANSA ofereix ocupació de qualitat, és a dir, treball a llarg termini amb l´objectiu de crear una plantilla corporativa, fidelitzada i implicada en un projecte empresarial tan ambiciós com el nostre.

Envia´ns el teu currículum.

JANSA METAL, S.A
Pol ind. Can Massaguer
parcelas 8 a
08430 La Roca del Vallès
Tel: 93.842.34.55
Fax 93.842.34.68
sagfsdgmarketsagfsdging@jasagfsdgnsametsagfsdgal.comsagfsdg